Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
THE SHAPE PROJECT

SZIASZTOK

Nagy Vivien Seherezádé-nak hívnak, Pestszentlőrincen nőttem fel és itt végeztem tanulmányaimat is.
Gimnáziumban az angol és az olasz nyelvet emelt óraszámban tanultam, mely két nyelv később meghatározó szerepet töltött be az életemben. Mint sokan tudjátok érettségi után jelentkeztem egy TV realitybe, ahol fél éven keresztül éltem egy villában. Eredetileg légiutas kísérőnek készültem, de miután sikeres felvétel után meghalt a nagymamim aki rendkívül fontos szerepet töltött be az életembe, lelkileg nem voltam kész a felkészítő táborokba való utazásra. Később egy hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem egy TV-ben látott hirdetésre. Miután vége lett a reality-nek, belevágtam a lemezlovasi karrierem építésébe. Nem volt számomra idegen ez a szakma, hiszen Rómában ahol 7 évet éltem az akkori legjobb barátnőm DJ volt, így szerettem bele ebbe a szakmába. Öt évet foglalkoztam zenéléssel, bejártam a világot, több mint 100 országot, megannyi embert, kultúrát megismerve. Többször választottak meg a világ legcsinosabb DJ-ének, mellette tudatosan építettem a másik gyerekkori álmomat ami a ruhatervezés volt. Három éve megnyitottam a saját ruhamárkámat Vivienne Nay néven. Nagymamimnak tett ígéreteim között szerepelt  az is,hogy kipróbálom magam a civil szférában. Így két és fél éve beadtam a jelentkezésemet egy légitársasághoz ahol olasz-angol konzultánst kerestek. Nagymamámnak tett ígéretemet sikeresen teljesítettem és kipróbáltam magam az irodai szférában amit az Emiratesnél eltöltött két évem képvisel. Nehéz időszakon mentem keresztül, a volt párommal való szakítás, Rómából Pestre költözés, megváltozott az életterem és heti közel 50 órában 3 nyelven dolgoztam szimultán és fogadtam ideges emberek hívásait, problémájuk megoldásának reményében.
Hogyan került előtérbe az életmód és táplálkozás tanácsadás?
A zene a zenélés és az utazás szeretete egyre inkább háttérbe szorult ,hiszen nem bírtam 3 munkát csinálni egyszerre. A légitársaságnál eltöltött konzultánsi évek alatt kedvetlen és demotivált lettem. Szabadidőmben ami csak este volt, nem tudtam teniszezni és lovagolni járni ,hanem esténként a barátnőimmel találkoztam vagy épp buliztunk egyet. Nem figyeltem oda magamra,a testemre és a megfelelő táplálkozásra sem, holott ez a szakasz egy meghatározó rész a nő életében. Mire észre vettem az intő jeleket a testem már átalakult, a mozgás hiánya a rendszertelen étkezések és a relatíve stressz evésem következtében. Ennek eredményeként közel 10 kilóval mutatott többet a mérleg. Ekkor úgy döntöttem cselekednem kell. Elkezdtem foglalkozni a témával, könyveket olvastam, elkezdtem odafigyelni és szenvedélyemmé vált a táplálkozás és egészséges élet kutatása.
Közeli barátnőim, jelenlegi párom visszajelzései alapján jó úton haladtam, elkezdtem nekik is tanácsokat adni segíteni étkezésben, mozgásban és kitapasztalni a különböző testtípusok, tényezők, ízlések szerinti megfelelő életmód váltást. Óriási energiát és motivációt adott a szemem láttára végbemenő változásom és változásuk. Eldöntöttem azzal szeretnék foglalkozni amit szeretek és ezzel segíteni másoknak is. Elvégeztem egy táplálkozás tanácsadó tanfolyamot ezzel is bővítve tudásomat, valamint kipróbáltam magam fitnesz versenyen is ,hogy minden csínját kitanuljam a különböző diétáknak. Mivel imádom fejleszteni magam még egy fitnesz –aerobik iskolába is járok. Miután magamba szívtam a szakma rejtelmeit, ezen tudás felhasználásával szeretnék segíteni az embereknek. Tudom mennyire nehéz nőként munka és problémák mellett formában maradni. Láttam azt is, hogy mennyire nehéz szülés után, gyermeknevelés mellett újra vonzó és kiegyensúlyozott nőként élni a mindennapokat. A prímér prevenció elkötelezettje vagyok, vagyis egészséges emberek mindennapjait formálom át. Segítek a rizikófaktorokra való odafigyelésre, valamint az egészséges életmód és táplálkozás elméleti elemeinek ismertetésében majd az átadott tudás gyakorlatba való áthelyezésében. Személyre szabott programjaimmal, hiszem, hogy aki lelkiismeretesen betartja útmutatásaimat és elsajátítja tudásom nem fog többé súlyproblémával küzdeni.
Lányok, Hölgyek tudom minden kezdet nehéz, hinnetek kell magatokban és bennem a változás magáért beszél majd. Jelszavam a fenntarthatóság, hogy az elért eredmények hosszútávon tarthatóak legyenek életetek során és ne illanjanak el az évszakok vagy élethelyzet megváltozásával.
Nagy Vivien
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.